Justin inanıyor!



Justin inanıyor!Justin Bieber şu an dev bir pop idolü ise, bunda en az etkisi olan şey şarkıları. Tweet atmaktan ve Selena Gomez’le yaşadıklarından zaman kaldığında bir remix albüm, bir yılbaşı albümü, üç boyutlu bir film filan yayınladı ama millet hala şarkılarından değil saçlarından konuşuyordu. İkinci albümle her şey değişebilir mi?
‘Baby’ üzerinden epey zaman geçti ve son iki yıldır Justin’in şöhreti şarkılarından çok internetin sevgilisi olmasından destek aldı. Üzerine bir de ilk single ‘Boyfriend’den ve albümde Mike Posner ile çalışmasından kaynaklanan “Yetişkin şarkıları” beklentisini de ekle. Herkes R&B aşığı Justin’in sound’una yetişkin bir şeyler katacağını tahmin ediyordu, haksız da çıkmadılar.
Yeni Justin albümü “Believe”, 15 Haziran’da yayınlandı. Genel beklentinin aksine Justin Bieber, yeni Justin Timberlake değil. Çocuk kameraların önünde büyüdü diye müziğinin de bir anda büyümesini beklemeyelim. İçinde bir ‘Cry Me a River’ yok ama “Believe”, modern sound’lu, pop meyilli, ilk dinleyişte kulağa yapışan bir dans albümü.
Justin inanıyor!Drake destekli ‘Right Here’, vokal şov yaptığı Michael Jackson’un gençliği havalarında ‘Die in Your Arms’, tehlikeli ‘Out of Town Girl’ ve iyice Timberlake ‘Maria’; Justin’in birkaç yıl sonra neler yapabileceğini gösteriyor. ‘Fall’, ‘Believe’, ‘Thought Of You’ ve ‘Catching Feelings’ gibi şarkılarda ise eski tas, eski hamam.
Justin, henüz Timberlake gibi gözü kara bir şarkıcı değil ve kaçak oynuyor. Ama “Believe”den öğrendiğimiz bir şey varsa, çocukta Timberlake olacak potansiyel var.