Set aşıkları



Set aşıklarıDurumuna göre zevkle veya ızdırapla geçme esnekliğine sahip bir özel gün yaklaşıyor: Sevgililer günü! Örnek olması veya ders vermesi açısından televizyon dizilerinin en popüler çiftlerini sıralıyoruz!
Klasik çiftler:
Mulder ve Scully (The X-Files): Televizyon tarihinin kavuşması belki de en çok istenen çiftiyle tanışın. X-Files’ın yaratıcısı Chris Carter, bilerek ve isteyerek onları hep ayrı tuttu, hatta bir bölümde yalandan evlendirerek duygularımızla bile oynadı. Hislerini birbirlerine itiraf etmedikleri ve X-Files evreni hala tamamlanmadığı için dokuz sezon ve iki film sonra kavuştular mı kavuşmadılar mı hala bilmiyoruz!
Set aşıklarıRoss ve Rachel (Friends): Kavuşması en çok istenen çift listesine bir çentik daha lütfen. Ayrı oldukları zamanlarda daha iyi anlaşsalar da, arkadaş köyünün muhtarı olan her platonik aşık için bir ilham kaynağı olmaları sebebiyle bile televizyonun en romantik çiftlerinden biri. Hoşlandığın ama seni sadece arkadaş olarak seven biri varsa, Ross ve Rachel’ı iyi izle deriz.
Buffy & Angel (Buffy the Vampire Slayer): Edward ve Bella’dan önce Buffy ve Angel vardı! Buffy, yeminli bir vampir avcısı, Angel de insanları incitmemeye kararlı nazik bir vampirdi. Üstelik Angel’ın üzerinde büyü vardı ve muradına ererse tekrar gözünü kan bürüyecekti. Genellikle televizyon çiftlerine karşı duyduğumuz heyecan, kavuştuklarında biter. Hatırladığımız en hisli TV çiftlerinden biri olan Buffy ve Angel’da ise asıl dram bundan sonra başladı.
Set aşıklarıSeth & Summer (The O.C.): Narkotik sorunlar, hamilelik korkuları, silahlı çatışmalar ve nişan yüzükleri ilişkilerini zaman zaman tehdit etse, sonunda ayrılsalar da dört sezon boyunca inandığımız tek çift onlardı. Neyse ki akılları başlarına geldi de tekrar birbirini buldular ve hatta son bölümde evlendiler.
Dawson & Joey (Dawson’s Creek): Bir dönem gençliğini bu çift kadar zehirleyen başka bir şey oldu mu bilemiyoruz. Sıkıcıydılar, aralarında hiçbir kimya yoktu ve ruh eşi olduklarını sanıyorlardı. Neyse ki dizi de bu yanlışlığın farkına vardı ve Joey rotayı Pacey’e doğru çevirdi.

Set aşıklarıZamane sevgilileri:
Jim ve Pam (The Office): Kavuşması en çok beklenen çift kutsal üçgeninin son köşesinde Jim ve Pam oturuyor. Neyse ki bu sefer mürüvvetlerini gördük. Pam ve Jim, dört sezon boyunca Pam’in aylak nişanlısı yüzünden ayrı kaldıysa da, Dwight’a ettikleri türlü çeşit işkenceler sırasında bile dünyanın en sevimli çifti olacaklarının sinyallerini veriyordu; nitekim oldular da.
Chuck ve Blair (Gossip Girl): Evet bir dövüyor bir seviyorlar ve ama E!’nin yaptığı ankete göre 2011’in en çekici televizyon çifti de onlar, yani Chair (Chuck ve Blair isimlerinin birleşimi).
Barney ve Robin (How I Met Your Mother): Önce Barney, Robin’in peşinden koştu. Bir sezon sonra işler tam tersine döndü. Neil Patrick Harris, şu sıralar sürüncemede olan Barney ve Robin ilişkisi için “Bana kalırsa pek gelecekleri yok” diyor ama inanır gibi değiliz.
Set aşıklarıChuck ve Sarah (Chuck): Önce birbirlerinden hoşlanmıyormuş gibi, sonra ajanlar arası sevgili olmazmış gibi davranan Sarah, sonunda yelkenleri indirdi. E!’nin anketinde %51 oyla Ross ve Rachel’ı geçip 2010’da tüm zamanların en sevilen TV çifti seçildiler.
Eric ve Sookie (True Blood): Sookie’nin esas vampir aşkı Bill sanıyordun değil mi? Kitapları okuyanlar çok daha önceden biliyordu ama Sookie’nin asıl ruh eşi Eric. Eric’in “Seni öpmeden ölmek hayatımın en büyük pişmanlıklarından biri olur” demesi, TV tarihinin aynı anda hem en romantik hem de en sarkastik anlarından biridir. Kendisinin hali hazırda ölü olduğunu düşünürsen... 

Yorumlar