Alarm: SafetySuit


Alarm: SafetySuitAlarm, malumunuz, arkadaşlarınız arasında “İlk ben keşfetmiştim” diyebilmenüz için var. Bu ayın konuğu SafetySuit, toplam iki adet ekşisözlük entry’si ile keşfedilmemişlerin de keşfedilmemişi. Haydi o zaman keşfe dalalım.
SafetySuit (bitişik yazılıyor), Nashville’den çıkan ve taa 2002’de kurulmuş bir grup. Hayır, Amerika’nın country müzik başkentinde yaşamalarına rağmen country yapmıyorlar ve hayır, 2002’den beri hala ünlenmemiş olmaları kötü bir grup olduklarını göstermiyor.
Şimdiye kadar iki albüm çıkaran SafetySuit, ilk albümü ile alternatif rock, ikinci albümü ile pop rock sularında dolaşıyor ve MTV dizilerinin gedikli fon müziği gruplarından. 3 Doors Down ya da yenilerden The Script seviyorsan, SafetySuit de seveceksin.
Alarm: SafetySuitDört çocukluk arkadaşı tarafından Oklahoma’da amatör bir grup olarak kurulan SafetySuit, arkadaş partileri, küçük barlar filan derken gitgide daha fazla talep görmeye başlayınca, bizimkiler müzik merkezi olan ama orman kanunlarının geçerli olmadığı bir şehre taşınmak istemiş ve Nashville’i tercih etmişler. Daha bir menajerleri bile yokken, 12. konserleri gecesi Universal’e imzayı basmışlar.
2008’de çıkan “Life Left to Go”da ‘Stay’‘What If’‘Someone Like You’; 2012’de çıkan “These Times”da ise ‘Get Around This’‘Let Go’‘These Times’ gibi hit şarkılar var.
Diline dolanan bir daha çıkmayan şarkılardan hoşlanmıyorsan, uzak dur deriz!
İşte Genç

Yorumlar