20: Pussycat Dolls


20: Pussycat Dolls20; en sevdiğimiz müzisyenler ve gruplar hakında her ay en az bildiğimiz 20 bilgiyi maddeleyen nadide köşemiz. Bu ayın konuğu da Pussycat Dolls.
1 - PCD, 1995’te bir dans grubu olarak kuruldu. Müzik grubu haline gelmesi, sekiz yıl sürdü.
2 - Çeşitli video kliplerde teker teker görülebilen PCD kızlarının şarkı söylemeye başlamadan önce birlikte dans ettikleri tek video, No Doubt'un "Bathwater"ı, senelerden 2000.
3 - Grubun en yaşlısı Nicole, 1978 doğumlu. En genci ise Melody, 1984 doğumlu.
4 - Rolling Stone'un istatistiğine gore PCD'nin vokallerinin %83'ünü Nicole yapıyor. İkinci şarkıcı ise Melody.
5 - Diddy'nin, Nicole için "Geleceğin Beyonce'si" demişliği var.
20: Pussycat Dolls6 - Nicole, PCD'den önce Kentucky'de bir eğlence parkının maskot kostümü içinde çalışıyordu.
7 - PCD kostümleri ile sahneye çıkıp grupla şarkı söyleyen ünlüler; Britney Spears, Carmen Electra, Christina Aguilera, Eva Longoria, Dita Von Teese ve Denise Richards, Gwen Stefani.
8 - PCD kızlarını, "Charlie's Angels: Full Throttle"da misafir dansçılar olarak görebilirsiniz.
9 - PCD, 2006 Malezya konserinden sonra, kışkırtıcı danslar yaptığı gerekçesiyle 2,714 dolar ceza ödedi.
10 - Nicole, "Popstars" adlı bir şarkı yarışması sırasında kurulan "Eden's Crush" adlı grubun solistlerinden biriydi. 2001’de kurulan ve tek bir hit çıkartan grup, 2002'de dağılmıştı.

20: Pussycat Dolls11 - Hasbro, PCD oyuncakları çıkarmak istedi ancak grubun seksi imajına sinirlenecek ailelerden çekindi.
12 - PCD, şimdiki kadrosuna ulaşana kadar 26 eleman değiştirdi.
13 - PCD üyelerinin solo vokalleri arasında en çok satan, sanıldığı gibi Nicole single'larından biri değil. Jessica’nın vokal yaptığı Paul van Dyk single’ı "White Lies".
14 - Nicole, solo albüm projesi "Her Name is Nicole"u, çıkardığı dört single da listelerde başarısız olunca iptal etti. Şimdi Timbaland ve will.i.am ile yeni şarkılar üzerinde çalışıyor.
15 - The Sims 2 için "Don't Cha"yı Simce söylediler.
16 - Nicole, tiyatro okuyordu. "Days of the New" adlı bir rock grubunda söyleyebilmek için üniversite eğitimini yarıda bıraktı.
17 - PCD, hem dans edip hem şarkı söyleyen şarkıcılar arasında en beğendiklerinin Britney olduğunu söylüyor.
20: Pussycat Dolls18 - PCD üyelerinin hiçbiri doğuştan zayıf değil. Formlarını korumak için rejim ve spor yapıyorlar. Kilo almaya en meyilli olan PCD; Kimberly.
19 - Nicole, fiziğine on üzerinden beş puan veriyor.
20 - PCD, gündemde olan ünlü kadınları misafir dansçı olarak aralarına davet eder, kimi kabul eder, kimi etmez. Şimdiye kadar konuk dansçı olarak çağırdıkları en saçma isim, Alaska valisi ve ABD başkan yardımcısı adayı Sarah Palin.
İştegenç

Yorumlar