İllüstrasyonla meditasyon: Archan Nair


İllüstrasyonla meditasyon: Archan NairSon zamanlarda gördüğümüz en yetenekli illüstratörlerden Archan Nair ile tanış. 1990 doğumlu kızımız, deliler gibi yetenekli ve meslektaşlarının çoğunun aksine, Yeni Delhi’de yaşıyor!
Amerika doğumlu Hintli Archan, o iş senin bu iş benim derken grafikle ancak 2006’da, kendi bilgisayarına duvar kağıtları hazırlarken tanışmış. İnanılmaz tarzı sayesinde kısa sürede keşfedilip Canon, Microsoft, Sony, MTV, Nike, Hugo Boss ve Pepsi gibi devlerin reklamlarını çizmiş.
Archan, bir mixed media illlüstratörü. Yani çizim için kalem de kullanıyor, tamamen dijital tabletler de: “Farklı malzemelerle o kadar çok oynuyorum ki, tarzım olmamasının tarzım haline geldiğini söyleyebilirim.”
İllüstrasyonla meditasyon: Archan NairArchan, Photoshop ve Illustrator kullanıyor. Bir işi genellikle 30-60 saat arası sürüyor. Genç illüstratörlere orijinal olmalarını, tarzların arasına sıkışıp kalmamalarını ve sadece sevdikleri şeyi yapmalarını tavsiye ediyor. Archna Nair’i Facebook’ta takip edebilirsin.