Yarıyıl Tatili

Yarıyıl TatiliYarıyıl tatili geldi, çattı. Bu şahane tatili en eğlenceli şekilde değerlendirmenizi elbette canıgönülden diliyoruz. Kışın göbeğinde okula gitmek bir mesele, dönmekse daha büyük bir mesele. Yine de bu güzel tatil, okul ile ilgili bütün hafıza kayıtlarımızı bir anda sıfırlamıyor mu? Sınıf, ders, öğretmen, müdür yardımcısı gibi kelimeler 15 günlüğüne de olsa tamamen anlamını kaybetmiyor mu?
Ha hahaha, cevap EVET, şu an bu kelimeleri hatırlamıyoruz bile.
Neler yapalım?
Yarıyıl TatiliHemen her tatilde olduğu gibi bunda da seçenekler sonsuz. Hazır kış yüzünü göstermişken kış sporları ile ilgilenmek iyi bir seçenek olabilir. Arkadaşlarınızla buluşup (okul ile ilgili olup da aklımızda kalan tek şey arkadaşlar değil mi?) sinemaya gitmek ise yarıyıl tatilinin şanındandır. Bu noktada sinema sayfamıza bakıp film seçmek ise kesinlikle doğru bir karar olabilir.
İyi de kardeşim hava soğuk dışarı çıkamıyoruz ki derseniz onun da çözümü var. Yapmanız gereken şey önce kendinize içecek sıcak bir şey yapmak, sonra da internete bağlanıp eğlenmeye başlamak. Bizden size bir kaç da ipucu: Oyun sayfamızdan ya kendinize eğlenceli bir oyun seçip oynayabilirsiniz pekala. Veya “İtinayla fotoğraf bombalanır!” yazımızdan kendinize başka bir uğraş bulabilirsiniz.
Internet’e giresim yok diyorsanız onun da çözümü var, çağırın arkadaşlarınızı eve, beraber oyun oynayın. Yılbaşı oyunları bu amaç için oldukça ideal olabilir. “E ama yılbaşı geçti” diyenlere de cevabımız hazır: Yılbaşı geçer, oyunlar baki kalır.
Başka?
Yarıyıl TatiliDiğer alternatiflerin çoğu evde oturup dinlenmekten geçiyor arkadaşlar. Oyun oynayın, müzik dinleyin ve tabii ki kitap okuyun ve hazır tatile girmişken dinlenmeye bakın.
Peki sonrası?
Maalesef tatil de bir çok güzel şey gibi sonsuza dek sürmek konusunda oldukça başarısız. Ancak bu konuda yapabileceğiniz bir şey de yok.
Herkese iyi tatiller ve iyi eğlenceler! Hemen koşup yarıyıl tatilinin keyfini çıkarmaya başlayın.