Windows 7'ye resmi hizmet paketi çıktı

Windows 7, the latest client version in the Mi...Image via WikipediaWindows 7 ve Windows Server 2008 R2’nin hizmet paketleri yayınlandı.

Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 için şu ana kadar yayınlanmış olan bütün güncellemeleri içeren ilk hizmet paketi kullanıcıların erişimine açıldı.

Microsoft,  kişisel bilgisayarlar ve sunucuların en son destek düzeyinde tutulmasına yardımcı olacak Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 Service Pack 1’i  (Hizmet Paketi 1) yayınladı. Kullanıcılar 22 Şubat 2011 tarihinden itibaren Windows Update (Windows Güncelleme) ve Windows Download Center (Windows  Yükleme Merkezi’nden) yeni hizmet paketlerine erişebiliyor. Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 hizmet paketi daha önceden Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 için yayınlanmış olan bütün güncellemeleri içeriyor.

Öte yandan Windows 7 hizmet paketinde ise sadece şu ana kadar çıkmış olan güvenlik yamalarıyla beraber, donanım desteği ve bazı performans iyileştirmeleri yer alıyor. Güvenlik ve performans güncellemelerini içeren bu önemli hizmet paketi sayesinde HDMI ses aygıtlarına bağlanırken gelişmiş güvenilirlik, XPS görüntüleyiciyi kullanarak yazdırma ve yeniden başlattıktan sonra Windows Gezgini'ndeki klasörleri geri yükleme gibi geliştirmeler yer alıyor.

Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 SP1'i karşıdan yükleyip kurmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Enhanced by Zemanta