İnternetini Tanı: Müzik Özel

İnternetini Tanı: Müzik Özel"Internet mim'i" denilen şey, internet kullanıcıları arasında hızla yayılan, forwardlanan, YouTube'da yüz binlerce kere izlenen fikirlere, videolara, sloganlara deniyor. Bu ay, müzik özel sayısı yapıyoruz ve klasikleri izliyoruz.
OK Go, Here It Goes Again videosu: Koşu bantlarında çekilen bu video, sadece YouTube'da 49 milyon kere izlendi! The Simpsons & White Stripes: Önce White Stripes'ın "The Hardest Button to Button" videosunu izliyorsunuz, sonra da bu The Simpsons parodisini. Üstelik grup, sesiyle diziye konuk oluyor.
Gençkan: Türk pop müziğinin patladığı 90'ların başlarında bir umut ortaya çıkmış Gençkan'ın kült duruşu, bugün ancak Ajdar'la kıyaslanabilir.
Natalie Imbruglia, Torn pardisi: David Armand adlı bir komedyen, Torn'un sözlerini pandomim esprisiyle canlandırıyor. Video o kadar fazla izleniyor ki, Natalie Imbruglia da işin içine dahil oluyor. O kadar komik ki, karın ağrısından artık izleyemiyoruz.
İnternetini Tanı: Müzik ÖzelTommy Lee, X-Ray cihazı: Mötyley Crüe'nün bateristi, Los Angeles havaalanında x-ray cihazından kendini geçiriyor. Gerçek bir rock'n'roll anı. Buna izin veren güvenlik görevlisi, işinden oldu.
Madonna, Courtney Love kavgası: Yıllardan 1995. MTV, Madonna ile röportaj yaparken Courtney Love baskın yapıyor. Madonna'nın bütün keyfi kaçıyor.
Ashlee Simpson, SNL pleybek faciası: Ashlee, Saturday Night Live sahnesinde pleybek yapmaya kalkarken ritmi tutturamaz. Tam bir facia.