Türkiye’nin ilk sanal yılbaşı partisi


Lenovo'nun düzenlediği Türkiye'nin ilk sanal partisinde eğlenceye sende katıl!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Lenovo, Intel’le birlikte Türkiye’nin ilk Online Partisi’nde teknoloji tutkunları ile buluşuyor. 29 Aralık akşamı tüm dünya ile aynı anda sanal yılbaşı partisine tıklayanlar, Hüseyin Karadayı’nın müziği ve Geveze’nin keyifli sohbeti ile coşacaklar!

Eglenceyesendekatil.com sitesi üzerinden 29 Aralık akşamı sanal olarak gerçekleşecek partide, ünlü DJ Hüseyin Karadayı gece boyunca çalacak. Ayrıca partinin ev sahibi ise Geveze! Geveze, parti süresince tüm partinin nabzını tutacak, ve yeni yıla esprili sunumuyla keyif katacak.

Sitede anında ödüllendirilecek soruların yanısıra keyifli sohbetler de sizleri bekliyor. Üstelik sıradışı ve eğlenceli partinin müthiş ödülleri de olacak. Sorulara doğru cevap veren 3 şanslı 2011’e Lenovo IdeaPad serisi dizüstü bilgisayarlarıyla girecekler. Ayrıca onlarca konser bileti ve sürpriz hediyeler de parti severleri bekliyor.

Lenovo, sanal partiyi Virgin Radio işbirliği ile radyo severlerle de buluşturacak. 29 Aralık akşamı gerçekleşecek partiyi 20:00’den itibaren, gece boyunca Virgin Radio’dan da canlı olarak dinleyebilirsiniz.