Noel Baba aslında nerede?

Noel Baba'yı web üzerinden adım adım takip etmeye ne dersiniz? Bunun için Google Earth size yeter.


Google ile Noel Baba'nın izinde...

Google ile Noel Baba'nın izinde...Noel Baba'ya inanma yaşınızı geçmiş olabilirsiniz ama bu, eğlenceyi kaçırmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. En azından Google bu fikirde. Bu yüzden herkesin internet üzerinden Noel Baba'yı adım adım takip etmesi için pek çok farklı yöntem sunuyor. İşte Noel Baba'nın internetteki izlerini takip etmek için yöntemler...

Noel Baba'yı takip etmenin en kolay yolu özel geliştirilen Google Earth eklentisini kullanmak. Şu adresten ücretsiz olarak indirebileceğiniz eklenti Windows'ta Chrome, Firefox 2.0 ve üzeri, Internet Explorer 6.0 ve üzeri ile Flock tarayıcılarını destekliyor. Mac'te ise desteklediği tarayıcılar Safari 3.1 ve üzeri, Firefox 3.0 ve üzeri ile Chrome.

Bu eklentiyi indirdikten sonra tek yapmanız gereken şu adresi ziyaret etmek.

İşte diğer bir alternatif...

İşte diğer bir alternatif...
Eğer bu eklentiyi kullanmak istemiyorsanız Google Maps üzerinden de Noel Baba'nın izlerini arayabilirsiniz. Mobil cihazlar içinse şu Google Maps adresini ziyaret etmek ve arama kutusuna "Santa" yazmak yeterli.

Bunun dışında Twitter'daki NoradSanta hesabını, Facebook hayran sayfasını, Picasa Web albümünü veya YouTube kanalını da takip edebilirsiniz.