Facebook'ta kral olmanın yolu

Picture of notebook screen with Facebook and F...Image via WikipediaFacebook'ta popüler bir insan olmanın bir numaralı yolu, bakın nelerden geçiyormuş...


Facebook'ta beğenilmenin sırrı!
İletileriniz yorumsuz kalmasın...
Facebook'taki iletilerinizin daha çok beğenilmesini ya da altına daha çok yorum yapılmasını istiyorsanız biraz sonra söyleyeceklerimiz sizleri çok ilgilendiriyor. Facebook, hangi iletilerin daha çok beğenildiği ve hangi iletilere daha çok yorumda bulunulduğu hakkında ilginç veriler yayınladı.

Bir milyon kullanıcının iletisine bakan Facebook, en çok beğenilen iletilerin içerisinde "sen" kelimesinin geçtiğini ve iletilerin müzik ya da sporla ilgili olduğunu ortaya çıkarttı. Ayrıca iletilerin kendinizle ilgili olması da önemli. Aileler hakkında yazılan iletiler pek ilgi çekmiyor.

Çok beğenilen iletiler,uzun oluyor ve geçmiş zaman ya da gelecek zamanda yazılmıyor. Facebook'un açıklamasına göre bu iletiler içlerinde zaman kipi bulundurmuyor. Ayrıca Facebook başka bir noktaya daha dikkat çekiyor, iletilerinizde olumsuz şeyler söylerseniz daha az beğeniliyorsunuz ancak daha fazla yorum alıyorsunuz.