Efsane görkemli vedayla son buluyor!

Merakla beklenen “Harry Potter ve Ölüm Yadigarları” filminin Londra’daki dev galası dünya ile aynı anda Mynet Video’dan saat 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Harry Potter’ın 1995’te edebiyat dünyasında başlayıp, 2000’ler boyunca beyazperde uyarlamalarıyla devam eden yolculuğunda finale gelindi. Serinin son romanı, David Yates yönetmenliğinde iki bölüm halinde çekildi ve galası bugün saat 21.00’de İngiltere’nin başkenti Londra’da sinemanın merkezi olarak bilinen ‘Leicester Square’deki Empire Sineması’nda yapılıyor.
Tüm dünyayla aynı olarak Türkiye’den de Mynet Video’dan canlı olarak yayınlanacak galaya katılan filmin üç genç yıldızı Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson milyonlarca seveniyle buluşacak ve onların sosyal medyadan soracakları sorularını yanıtlayacak. Ayrıca filmin yönetmeni David Yates, prodüktörler David Baron ve David Heyman’ın yanı sıra Jason Issacs,  Tom Felton ile Ralph Fiennes de, filmin genç oyuncuları gibi, kırmızı halıda boy gösterecekler.
Türkiye’de de 17 Kasım Çarşamba günü vizyona girecek ‘Harry Potter ve Ölüm Yadigarları - Bölüm  1’de üç yakın arkadaş, bildikleri ve sevdikleri ne varsa geride bırakarak Hogwarts’tan ayrılıyor ve gerçek dünyada amansız bir yolculuğa çıkıyor. Bu görkemli vedanın başlangıcı olan filmin ilk bölümünün gala gecesini Mynet Video farkıyla canlı olarak izleyin.