10 dakikada iPhone uygulaması hazırlayın

iPhone uygulamanızı Phonsai ile hazırlayın, App Store’a uğramadan SMS ile gönderin.

Kod yazmadan ve sadece birkaç dakika içinde piyasadaki tüm cep telefonlarının %99’unda çalışan bir mobil uygulama geliştirmeye imkan veren Phonsai, yeni iPhone desteğiyle dünyada bir ilke imza atıyor. Phonsai ile geliştirilen iPhone uyumlu mobil uygulamalar, iPhone uygulama mağazası App Store’a yüklemeye gerek olmadan, sadece bir SMS mesajı ile telefona kurulabiliyor. Phonsai, bu özelliğe sahip dünyadaki ilk ve tek mobil uygulama geliştirme platformu olma özelliğine sahip.

Büyük bir esneklik sağlayan bu özellik sayesinde kurumlar, mobil uygulamalarını doğrudan hedef kitlelerinin ya da müşterilerinin cep telefonuna ulaştırabilecek ve geliştirdikleri uygulamanın müşteriler tarafından indirilmesini beklemek zorunda kalmayarak çok daha fazla kişiye ulaşacak.

Temel düzeyde bilgisayar kullanım bilgisine sahip herkesin sadece birkaç dakika içinde, kodla uğraşmak gerekmeden kendi mobil yazılımını geliştirmesine imkan veren Phonsai, kişi ve kurumların çok düşük bir maliyetle, iPhone ve Android’den en basit cep telefonlarına kadar her platformda çalışabilen mobil uygulamalar geliştirmesine izin veriyor. Yalnızca 5-10 dakika içinde istediğiniz uygulamayı Phonsai ile hazırlayabiliyorsunuz.

Firmalar Phonsai ile mobil katalog, mobil broşür, mobil kullanım kılavuzu, mobil şirket tanıtımı, mobil fotoğraf albümü yapabiliyor ve hatta mobil şehir rehberi bile hazırlayabiliyor. Dahası firmalar geliştirdikleri uygulamaların kim ve kaç kişi tarafından yüklendiğini de her an takip edebiliyorlar.

Turkcell tarafından “Uygulamalar Yarışıyor” yarışmasının uygulama geliştirme platformu olarak ilan edilen, CeBIT 2010’un mobil uygulama sponsoru olarak fuara katılan firmaların mobil kataloglarının gerçekleştirildiği ve Nefes müzik grubunun son albümlerini mobil formatta sunulduğu Phonsai, ayrıca pratik İngilizce, TOEFL egzersizleri, 2010 Astroloji yorumları ve domuz gribi bilgilendirme gibi uygulamalara da çoktan imza atmış bulunuyor. Phonsai ile gerçekleştirilen tüm uygulamalar şu ana dek toplam 350.000 kişi tarafından cep telefonlarına yüklenmiş bulunuyor.

Detaylı bilgi için http://www.phonsai.com adresini ziyaret edebilirsiniz.