Dünya Fotoğraf Ödülleri için hazır olun! Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri (SWPA-Sony World Photography Awards) 2011 yarışması için hazırlanın!

Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri kayıtlarının başladığı gün, Dünya Fotoğraf Organizasyonu da 2011 için bir dizi ilginç yeni değişikliği duyurdu. Buna göre, Cannes'daki yıllık Dünya Fotoğraf Festivali'nin başarısı üzerine oluşturulan festival, 2010 ve 2011'de dünyanın çeşitli yerlerindeki dört önemli şehre açılacak. Dünya Fotoğraf Organizasyonu'nu ve fotoğraf tutkusunu her yıl binlerce daha fazla insana taşıyarak, San Francisco, Meksika, Şanghay ve Londra'yı ziyaret edecek. Tur, Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri törenine ilk kez ev sahipliği yapacak olan Londra'da son bulacak.

Dünya Fotoğraf Festivali, bugünkü fotoğrafın son trendleri, zorlukları ve yenilikleri ile karşılaşmak ve onlar üzerine tartışmak açısından, dünyanın çeşitli yerlerinden gelecek fotoğrafçılar için bir fırsat. Her bir festivalde Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri'ni kazananlar açıklanacak ve pratik workshop'lar, sergiler, konuşmalar, portföy incelemeleri ve uluslararası endüstrinin önde gelen şahıslarının katılacağı bir fotoğraf sempozyumu gerçekleştirilecek.

Dünya Fotoğraf Organizasyonu, yeni bir yarışmayı da duyuruyor ve 2011 Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri'ne yeni kategoriler ekliyor. Amatör yarışmanın yerini alan Açık Yarışma, gittikçe artan sayıdaki fotoğrafsever için düzenleniyor. Amatör dalda, Doğa & Vahşi YaşamSeyahat ve Hava Karardıktan Sonra'yı da içeren 11 kategori bulunuyor ve her birinde tek bir fotoğraf seçiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Bilgi için: Sony Eurasia
Telefon: (216) 633 98 00

Yorumlar