Dosya paylaşmada online çözümler

Dosya paylaşmada online çözümler
Dosya paylaşmada online çözümlerDosyalarımızı online yedeklemenin hastasıyız, peki dosyalarımızı paylaşmak ve arkadaşlarımıza göndermenin pratik yollarını sunan sitelere ne demeli? Rapidshare adlı insanlık dramına bir son demenin zamanı geldi de geçiyor!
Bigupload: 500MB'ye kadar dosyaları, bu servisle gönderebilirsin. Bağlantını sonuna kadar kullanması ve kolay kullanımı sayesinde çoğu zaman tercihimiz.
BoxCloud: Ba-yı-lı-yo-ruz! Upload etmek sıkıcı mı geldi, bırak masaüstünden indirsinler! Ufak bir programcık kurman gerekiyor. İzin verdiğin kişiler, üzerinde çalıştığın dosyaları ve klasörleri bile bilgisayarından aynı anda indirebilir. Üstelik video ve şarkıların stream edilebilir, yani indirilmelerine bile gerek yok. Tam bir Web 2.0 servisi olduğu için kullanımı çok kolay. Hani anneler bile kullanabilir. Üstelik 1GB'ye kadar tek dosya gönderimine izin var.
Dosya paylaşmada online çözümlerJustUpIt: Herkes teknolojiye senin kadar yakın değil, dosyaların e-posta adresine gönderilmesini isteyenler de çıkacaktır (halalara amcalara buradan selamlar!). 120MB'ye kadar dosyaları, aynı anda dört e-posta adresine gönderebilirsin.
Sharebee: İşte cin bir servis. Biliyoruz ki devasa dosya saklama siteleri dışındaki ufak servislerde, dosyanın güvenliğinden emin olamıyorsun. Sharebee, dosyanı büyük dosya saklama sitelerine upload ediyor ve linkini göndermek istediğin kişlerle paylaşıyor. Sana avantajı ise, üye olma aşamasını aradan çıkarması.

Yorumlar