Facebook profilinizi özelleştirmenin 3 yolu!

Facebook profil sayfanızı bu inanılmaz 3 yöntem yardımıyla hack'leyin, herkesten farklı olun...

Facebook profil resminizi özelleştirin!
Schweppes uygulaması ile fotoğrafınızı düzenleyebilir, etiketleyebilir ve Facebook'a yükleyebilirsiniz

Yeni Facebook profilinin ortaya çıkmasının ardından bazı yaratıcı üyeler bunun avantajlarından faydalanan bir takım uygulamalar geliştirdiler.

Profil resminizi işlemenizi, etiketlemenizi ve otomatik olarak Facebook'a yükemenizi sağlayan birkaç uygulama mevcut. Facebook profil fotoğrafınızı özelleştirmenize yardımcı olacak 3 uygulamayı sizler için bir araya getirdik. Bu uygulamaları kullanmak oldukça basit, tek yapmanız gereken hangi fotoğrafınızı profil resmi olarak kullanacağınıza karar vermek.

Schweppes uygulaması

Schweppes uygulaması ile fotoğraflarınız üzerinde bazı işlemler yapabilir, onları etiketleyebilir ve Facebook'a yükleyebilirsiniz. Fotoğrafınızı Schweppes uygulamasına yükleyin, istediğiniz şekile getirmek üzere yeniden boyutlandırın veya döndürün. Fotoğraflarınızı uygulama içerisinden otomatik olarak Facebook'a yüklemeniz mümkün.

Schweppes uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz
PicScatter

PicScatter da Schweppes uygulamasına benziyor. Fotoğraf yüklemeniz ve boyutunu değiştirmeniz ve taşımanız mümkün, ancak döndürme desteklenmiyor. Resmi yükleyip boyutlandırdıktan sonra otomatik olarak Facebook'ta yayınlayabiliyorsunuz. Schweppes uygulamasında olduğu gibi, uygulama yeni bir albüm oluşturuyor ve tüm resimleri bu albüme yerleştiriyor.

Picsatter, Schweppes'de olmayan bazı hoş özelliklere de sahip. Fotoğraflarınızı direkt olarak Facebook'ta yayınlamadan zip olarak indirmeniz ve Facebook'a kendiniz yüklemeniz mümkün. Facebook'a yüklediğinizde ise etiketleme işlemi otomatik olarak yapılıyor.

PicScatter web sitesi

Varsayılan fotoğraf
Varsayılan fotoğraf

Gösterişsiz bir profil resmi arıyorsanız veya profil resmi olarak kendi resminizi kullanmak istemiyorsanız, varsayılan Facebook fotoğraflarının değişik şekillerde canlandırılmış sürümlerini kullanabilirsiniz. Bu listede yaklaşık 70 alternatif varsayılan profil resmi bulabilirsiniz.
 
Chip.com.tr